*Je staat in voor het volledige proces van A tot Z (nemen en afwegen ingrediënten, strikt navolgen van receptuur en werkwijze, bediening slagroom- en chocolademachine, anglaisetanks, centrifuge, …)voor de bereiding van artisanale desserts.
*Je streeft de hoogste kwaliteit na volgens HACCP normen
*Je geeft advies in smaaksturing en in nieuwe tendenzen
*Je houdt een goed overzicht over de productie en je onderneemt actie waar nodig
*Je volgde een klassieke koks- en/of patissier opleiding
*Of je hebt heel wat relevante ervaring.
*Je kent de HACCP normen
*Je kunt zelfstandig werken
*Enige talenkennis is meegenomen. Ndl/fr/Eng
*Zin voor afwerking en orde
*Je komt terecht in een warm familiebedrijf met aangename werksfeer.
*Door de vele manuele handelingen in ons productieproces, is het een job met zeer veel variatie.
*Full time contract van maandag tot vrijdag 7.30 - 16.30 u.
*Vast contract na korte inloopperiode.
Mestdagh nv
+32 58 28 00 90
Info@mestdagh-artisan.be